31 mars 2011

Igår: Red ut i det underbara vår vädret, tränade konditon med Sally, galoppade mycket och hon sänkte formen flera gånger självmant, jätte nöjd med henne, red salza oxå, pigg som dagen är lång med gick kanon i slutet. Harley åkte hem, kommer tillbaka om några veckor tror ja.
idag: båda fick vila för åkte till etuna.
Imorn: Så kommer emma och ska be henne fota när ja rider Sally ute, funderar på att dra till galoppbanan ;)

28 mars 2011

Fick bli bild på min korvkatt bobbo,

Nej mej hej alla, hemma och är sjuk, inte så kul men har hunden som sällskap, tänkte berätta kort om i förrgår när jag tränade för anders på clinicen, han tyckte jag har gjort ett bra jobb med henne nu när jag ridit henne helt själv, de värmde lite för har tränat hårt, han sa oxå att det är viktigt att om jag vill att hon ska hålla låg form så hjälper det inte att ta och ta i henne, utan samla försiktigt en gång sen ge en rejäl eftergift, så att man inte har någon kontakt med hästens munn, så de trände vi på när alla clinic deltagare kollade på, men dom berämde carina sallys ägare och sa att hästen gick jätte fint ;D sen tränade vi hennes spinn och de gick kanon. min duktiga tjej (L) sen gick ja ner med salza och fick lite hjälp och hon tyckte anders oxå att jag jobbat bra med :) sen skulle carina rida clinic på magiQ blue (harley) och då red Anders honom isf för carina ville att Anders skulle stoppa med honom, och då fick jag oxå berömm, ha sa att han hade fått lite mer egen motor, och bar sej jätte bra, så de va himla kul att höra. Nu ska hästarna få vila lite nu när jag är hemma och är sjuk så får vi hoppas att ja är bättre i veckan.


26 mars 2011

Carina kom just in till mej och snackade lite, hon ville att jag skulle rida sally på clinicen :D happy face fett kul jöö o rida på cinic :D och en sak till... har ÄNTLIGEN beställt sporrar, så hoppas dom kmr snart, och pappa och jag ska försöka kolla boots nästa vecka för gillar inte mina XD så nu jävlar händer dej grejor :D

kort på hjärtat jag ska rida clinic på vid 1 ;D

26 mars 2011

GodMorgon! Var tigit uppe imorse och fodrade vid kvart i 7, det är fullt med clinic deltagare på gården som ska träna för Anders idag och imorgon, så de blir ridning för mej lite senare, funderar på att rida till galoppbanan med Sally om ridhuset inte blir ledigt förens senare, vi får se, red Sally där igår efter att jag kört henne i ridhuset, ville egentligen rida längre i ridhuset med det var på dammigt så jag skrittate bort till galoppbanan och hade ca 3-400 meter att träna på som det var torrt och isfritt på :) red oxå Harley igår, han gick jätte bra, Salza fick vila igår men idag ska hon ridas igen, ska dricka upp mitt te sen ska ja dra på mej jeansen och knata ner till stallet för att släppa ut hästarna en stund. Sen ska ja mocka och köra spån till stenfans 2 hästar och en annan som jag inte vet vem som äger, sen blir de väl o ta de lught, gud så skönt!!! hade!!

24 mars 2011

Jobbat och stått i hela dagen men traktor köring isv, men...

Vill bara säga att jag broddade av Harley idag och har börjat komma igång med slideträningen igen *awesome* Harey gick mega bra idag, gjorde små stopp och försökte få honom lyhörd för hjälper och känna att han är emellan mina ben. Han kändes fin och började smp stoppa honom, och avslutade med några stopp i galopp och de är väl jag som är otränad och ringrostig för hästen skötte sej prima :) hörs imorn!


23 mars 2011

Dagens Planer:

  • Släppa ut hästarna i hagarna
  • Mocka
  • Köra vatten till stona
  • Ta bort snön vid uteboxarna
  • Rida Salza
  • Köra in spån till Chico
  • Rida Chico
  • Rida Sally
  • Slänga ut lunch höet i hagarna
  • Äta lunch/macka
  • Ta in Harley, förmodligen brodda av slideskorna och sen rida honom.
  • Ska försöka fotta outfit på alla 4 hästarna idag.
- Igår gick harley jäkligt bra så han går nog bättre idag. Och hade en Diamond D sadel, tjurbettet han brukar gå på (ni ska få se kort sen) och testade med nosgrimma så han inte skulle bråka med gapet. och den funkade himla bra :) hade en T T filtpad i vid svart och blå, och körde med lindor med fleece och sen resår (svarta). och några ramdoms boots pga att han spinntränas för fullt nu och han fortfarande har broddar.
?HAR NI BÖRJAT BRODDA AV ERA HÄSTAR?

22 mars 2011

nu äre dags att snart traska ner till stallet och rida Hingsten och unghästen, sen vid halv 12 kommer Mia Chicos ägare och vi ska rida tsm med Chico och Sally sen ska vi skritta ut. Sitter och försöker piggna till med en kopp kaffe i handen. hörs lite senare

bild på mej och min älsklingen som togs bort den första december 2010 kortet togs när vi vann våran förta plaesure på en hemma tävling på SbyWRs C-D tävling <3

22 mars 2011

Behöver liiite hjälp, villlket par sporrar tkr ni jag ska beställa?



Håller på att bli sjuk, orkar faktiskt inte skriva om idag srry, imorn blire ett bra inlägg igen men komentera gärna villka ni tkr ja ska beställa.

kort på "Reddan" (Red Bar BH) en Quarter vallack som Anders tävlade i Reining i Italien en gång, numera står han på Malmby och ägs av Monika K.
Hörs imorn!

20 mars 2011

Grabbarna har dragit till Frankrike och jag är ensam :(
Fast jag ska inte hänga läpp, har 3 underbara hästar för mej själv att träna och umgås med :D
Kom till gården idag vid 5 efter en helg själv med Chény hemma hos pappa, just d, glömde nämna att Ove lät mej ha hans hund kvar hos mej på gården ist för att lämna henne hos sin mor i Norge, im so happy! Så underbart med sällskap :) Ja iaf jag kom till gården och gick direkt och bytte om och gick tog in Harley från hagen och gjorde honom iordning och traskade ner till ridhuset. Körde inte så hårt med honom för han har stått några dagar, men var endå lika tuff med honom, han händes helt ok, för sörsta gången kändes han ganska pigg och det uppskattas när det gäller honom, han är en kille som inte har så mycket egen motor hehe. böjde mycket och kände att han lyssnade och flyttade sej för mina skänklar, körde några rakspår inkl byten. Han bråkade lite vid bytena men det var bara en liten olat han gick försej. Sen avslutade jag med spinn. Han latade lite och slog emot hoven han skulle lyfta över så han hoppade lite med fram benen men det är bara för att han stått i 3 dagar. Endå nöjd men prinsen min ;) Han heter egentligen inte harley utan Qalms Magic Blue. Sen när jag tagt upp honom och slängt på han täcket gick jag och tog in Chico (en inakordering) och texas sen Salza, och när jag skulle ta in Sally som var själv så tok sprang hon i hagen så tänkte, fy blir mycket drag kamp imorgon om hon ska vara så pigg, så jag traskade ner med henne i ridhuset och släppte henne så hon fick springa av sej, och tro mej när jag säger att det uppskattades från hennes rida. Jäklar anaman va hon sprang, söta tjejen :) Och Sally heter egentligen Ladys Golden Angel ;) de är ju passande för hon är ju min lilla ängel (L) Ska prata med carina (hästarnas ägare) om en tävling den 10 april, så får vi se om jag åker dit, och med vilken av hästarna, Sally vet jag inte om hon är redo, visst hon har ju tävlat förut men det ska ju kännas ok för mej som just nu tränar och rider henne, och Harley känns faktiskt riktigt bra, men hoppas på att det ska bli lite varmare så jag kan brodda av honom så jag kan börja slide träna om jag ska tävla honom i reining. vi håller tummarna (Y). Imorgon så ska jag som sagt rida alla 3 pollarna, ska nog börja med unghästen Salza som IRL heter Qalms Royal Dancer och köra henne, men hon har som sally och harley stått så ingen hårdträning. Sally ska iaf linas innan jag sitter upp så både hon jag jag slipper årets drag kamp. Harley ska spinntränas ganska mycket nu. Hoppas jag tagit ifatt allt slarv nu.
Hade

Svar på tal / snabbt inlägg

Svar på tal:

Carin
om 23 februari 2011:

Hur tog det slut mellan dig och jimmy?
Och varför?

Var han din första stora kärlek?

Saknar du honom?
-
Vi bråkade hemskt mycket, han tyckte det var jobbigt att jag jobbade så mycket, nej det var han inte.
ja jag saknar honom men den gnistan som kommer när man träffar personen som man gillar väldigt mycket finns inte kvar, tyvär :(



Sitter hemma hos pappa med Chény och slappar, åker tillbaka till jobbet imorgon kväll sen i veckan blir det full rulle, rida sally, harley och salza varje dag, hoppas på att den förbaskade snön kan försvinna så jag kan brodda av harley och börja slideträna honom igen, för han har slidedojor (Y) ska verkligen vara mer aktiv nu, men mitt internet är skit segt ute i skogen så det blir för trist att sitta i en timme för o göra ett inlägg, men ska göra mitt bästa, ska fotta pollarna lite så ni får se dom ordentligt :) nu ska jag gå ut med hunden i fina vädret


insperation!!!

Bloggandet har sackat efter en del.. behöver inseration om vad jag ska skriva om! SNÄLLA skriv vad jag ska blogga om!
Tidsfördriv..


Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: seg
Favoritgodis: blandat
Är det nåt du absolut inte äter: de som inte faller mej i smaken
Kläder just nu: rosa mjukisar och rosa tröja, linne,bh,hipppppsters
Musik just nu: tv babbel
Vad sa du senast: vad händer nu
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ingen aning
Sommarplaner: frankrike!!
Fisk eller badkruka: fiska, sola bara festaaa
Saft eller alkohol: alkohol
Hur många kuddar sover du med: 1-3
Favoritväder: Värme och sol och vindstilla
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobil dator, bästavän
Spelar du nåt instrument: gura
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: Slösare

Bästa film:
inception
Tror på liv på andra planeter: ne
Har du några homosexuella vänner: nej
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: aa
Ser du dig själv som tolerant mot andra: hahah
Ser du på kärleken som ett misstag: neej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1
Bio eller promenad: promenera till bion
Är du kittlig? haha ja

Snarkar du? ibland
Stjärntecken? trodde det stod stjärttäcken... Jungfru
Rädd för insekter? aa
Äckligaste insekten: Spindlar och fästingar
Största svaghet: you tell me
Det här är jag bra på: rapa? haha nej men prata (Y)
Bästa bok? Bara en marddröm
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga
Vad vill du jobba som? helt ngt inom western (reining)
Chips, morötter eller godis? Godis!
Pizza eller hamburgare? Pizza

Skriver du dagbok?
ibland när jag är 6år
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? handleden, hål i läppen höhöhöh
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) mamma städar hahaha
Gungar du på stolen? Det händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger
Är du rädd för blod? lite
Saltar du på maten? fötter

Gillar du att sjunga?
aa när det inte låter som om jag kockan en katt
Anser du att du är stark? mentalt eller?
Brukar du sola? ja på sommarn
Vad gör du om du får hicka? vad ska man göra åt saken, dricka vatten?
Kaffe, te eller inget? kaffe
Har du en besatthet? mabye

RSS 2.0