Dag 1 - Presentera mig och min häst

Dåså. Jag är en 18årig tjej som umgås mycket med mina vänner, drinkarna tar mig in i dimman och pengarna flyger. Närå.. Men fest gla och är just nu arbetslös.. Fast endå inte för så fort jag tagit körkortet så flyttar jag och hästen till grannlandet där jag börjat jobba som truck och maskins förare. Grymt!

Min häst. Ja hon är fin hon. 12årigt quarter sto på 138cm efter Cocs Cutting Joe. Jox är en väldigt egen dam, låter ingen köra över henne. Hon vet bokstavligt talat bäst! Eller? Hihi hon är himla häftig. Hon är som en hund i ridhuset när hon är lös. Hon är hur enkel som helst att lös longera, kan stanna, vänta, kom, vinka osv. Hoppar 140cm löst och jag har hoppat ca 110cm med henne uppsuttet. Planen med henne är att starta tidsgrenar och ev super horse klasserna. Kanske att jag drar iväg på någon klubb dressyr men blir nog ingen hoppning. Tror inte det är så bra för hennes framben då hon är en så typisk quarter i kroppen. Alldeles för högt kors och för korta framben. Hon går som tur inte och trampar med bogarna så de e bra. Men vi får se. Just nu står hon i vila pga av en ev inflammation i ryggmusklerna som gått ner i bakbenen. Så antingen så har medicinen hjälpt och hon får komma igång snart eller så får hon träffa en muskel spec.


Då kör vi igång bloggen igen!

Vi kör denna som start!
Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över


Docs Cutting Chec

Alla hästtokigas dröm, blev verklighet för mig. Har äntligen en häst!! Den mest personliga oxå. Min älskade jox. Tyvärr står hon i boxvila nu pga en ev inflammation i ryggen.. Fan*. Så nu får hon Metacam varje dag.. Älskling! <3


RSS 2.0